SP22

Lanterna SP22 Camuflaj

Produs nou

158,00 leicu TVA

Lungime: 167,8 mm

Diametrul corpului: 18 mm

Diametrul capului: 25,4 mm

Greutate cu baterie: 117,75 g

Tipul bateriilor: 2x LR6

Lungimea razei luminoase: aprox. 141 m

Durata utilizarii continue: - mod Peak Power: aprox. 11h - mod 25% Power: aprox. 31h

Intensitatea fluxului luminos: 77 lumeni -faza luminoasa de intensitate mare, ajustabila (de la spot la raza mare) -interior si exterior anodizat pentru rezistenta maxima la coroziune -rezistenta la umiditate si impermeabila -garantie 10 ani (fara becuri si baterii)

Noua tehnologie aduce noi avantaje utilizarii lanternei SP22:

1. Noul Switch - mod multiplu: - Peak Power - Atunci cand este necesara o performanta de varf. - 25% Power - Luminozitate scazuta - Blink Mode - clipeste proximativ o data pe secunda - S.O.S. - Se foloseste pentru utilizarea Codului Morse

2. Noul LED de inalta performanta Rebel Luxeon si un fascicol de lumina mult mai puternic care se concentreaza pur si simplu prin rotirea capului.

3. Balanced Optics, care combina un reflector extrem de rafinat cu o performanta imbunatatita noi LED-uri, obtinand astfel o intensitate mare de iesire.

4. O administrare inteligenta a sursei de energie - redefinind un concept pionierat de Mag Instrument, a doua generatie electronice in 2-Cell AA lanterna permite utilizatorului sa aleaga nivelul de putere.

5. Noul Switch - mod multiplu ofera doua setari diferite de putere: o setare de putere maxima care sa genereze o luminozitate maxima si o putere de 25%, setare care permite conservarea energiei bateriei pentru citirea pe timp de noapte, sau pentru o urgenta prelungita.

6. Viata bateriei extinsa - in comparatie cu prima generatie Mini Maglite 2AA lanterna cu LED-uri, lanterna din noua generatie ofera un randament imbunatatit privind longevitatea bateriei, chiar si in modul de putere maxima si la setarea de putere de 25%, un set nou de baterii trebuie sa dureze fara probleme in jur de cateva zile de functionare continua.

Culoare: camuflaj

13 other products in the same category: