Muela  Sunt 121 produse.

Subcategorii

 • Cutite Vanatoare

  Cutitele Muela de vanatoare, vandute in intreaga lume, sunt recunoscute pentru doua caracteristici definitorii: calitatea si maiestria lucraturii. Mandri de traditia si istoria cutitelor Muela, va invitam sa descoperiti modelele de cutie de vanatoare produse de mai bine de 50 de ani in manufactura Muela.

 • Cutite tactice

  Desi au trecut milenii de la inventarea primului cutit, acesta ramane o unealta indispensabila pentru soldati din toata lumea, atat ca o piesa functionala si dar si pentru auto-aparare. Muela ofera o gama variata de cutite tactice, prevazute cu protectii de siguranta si manere ergonomice, perfecte in trusa oricarui militar. Aceste cutite sunt fabricate doar din cele mai rezistente aliaje pentru crearea unor unelte sigure de folosit, robuste si de incredere in orice situatie.

 • Cutite Outdoor

  Oriunde te-ai afla: la vanatoare, pescuit, pe munte sau intr-o drumetie, fie ca esti sportiv sau pur si simplu iubesti natura, valoarea unui cutit la indemana ta este inestimabila. Tocmai de aceea, manufactura Muela iti pune la dispozitie o gama extinsa de cutite pentru aventurile tale, cu forme, functii si marimi potrivite oricarei activitati in natura.

 • Cutite Buzunar

   Cutitele de buzunar Muela sunt pe cat de practice, pe atat de de sigure si rezistente. Printre materialele folosite in productia bricegelor Muela regasim elemente speciale precum cornul de cerb, argintul, alama, dar si compozite sintetice de inalta duritate.

   Toate aceste materiale sunt imbinate perfect sub forma unei prezentari moderne, pastrandu-si totusi eleganta caracteristica artizanilor spanioli de traditie.

 • Macete

   Orice obstacole naturale ai intalni in aventurile tale, o maceta ascutita iti poate deschide drumul catre destinatia ta.

   Macetele Muela iti ofera increderea de care ai nevoie pentru a-ti continua drumul prin necunoscut.

 • De Colectie

  Spiritul artistic, design-ul inovativ, maiestria si calitatea sunt atribute ce se regasesc in procesul de creatie al fiecarui cutit Muela de zeci de ani.

pe pagina
Arata 121 - 121 din 121 produse
Arata 121 - 121 din 121 produse